Zoeken

Winkelwagentje
cart 0 ITEMS  |  € 00,00

Ruilen en retouren

Wij streven naar tevreden klanten en doen er alles aan om je een goed product te leveren. Mocht een artikel om welke reden dan ook niet aan jouw verwachtingen voldoen, dan kan dit geruild of geretourneerd worden. In sommige gevallen zelfs als het gaat om eigen ontwerpen! Wij vinden deze service heel belangrijk, omdat jij dan zonder risico een keer kan proberen om je eigen bikini te ontwerpen!

Ben je desondanks niet tevreden met je bestelling, dan mag je de bestelling of een deel hiervan binnen 7 dagen na ontvangst van de bestelling retourneren.

Je stuurt de kleding (onbeschadigd en compleet) op eigen kosten terug en Alamano stuurt vervolgens op onze kosten de geruilde kleding naar je terug. Vergeet niet de zending voldoende te frankeren. Ongefrankeerde zendingen of zendingen die niet voldoende gefrankeerd zijn worden niet geaccepteerd. De kosten van het verzenden van de retouren en van artikelen die je wilt ruilen komen altijd geheel voor jouw eigen rekening! Alamano is niet verantwoordelijk voor jouw retourzending. Je bent als afzender zelf verantwoordelijk voor de daadwerkelijke aflevering van de retourzending bij ons kantoor.

Indien je artikelen retour wilt sturen zal Alamano, mits alles in goede staat (onbeschadigd en compleet) is ontvangen, het bedrag van de retouren crediteren in de vorm van een tegoedbon, uitgegeven door Alamano. Het enige wat Alamano in mindering zal brengen zijn de eerste gemaakte verzendkosten. Deze bon is onbeperkt geldig en kun je online bij het eerstvolgende bezoek aan Alamano verzilveren.

Indien je iets wilt ruilen of retourneren dan graag via email (info@alamano.nl) contact opnemen met Alamano. Graag hierbij het factuurnummer vermelden en reden van de retourzending. Je ontvangt vervolgens een email ter bevestiging met daarin de retourinstructies en het retouradres.

Retouren en ruilingen worden alleen in behandeling genomen als deze van te voren zijn aangemeld via email! Stuur bij de retourzending altijd een print mee van onze retourbevestiging aan jou.

Voor het ruilen en/of retour sturen gelden de onderstaande voorwaarden;

  1. Het ruilen plaatsvindt binnen 7 werkdagen na ontvangst van de bestelling
  2. het artikel nog in originele staat van verzending is, het artikel dient ongedragen, ongewassen en met alle aangehechte labels of stickers in de originele verpakking terug gestuurd te worden.
  3. Artikelen welke in de uitverkoop zijn gekocht kunnen niet worden geretourneerd of geruild. Bij aankoop van een artikel in de uitverkoop wordt je hier via de website al op geattendeerd.
  4. Voor artikelen die speciaal voor jou zijn geproduceerd kunnen wij geen geld retourneren. Deze regel is conform de Wet kopen op afstand waarin vermeld staat dat aankopen die speciaal, op bestelling, zijn gemaakt niet geretourneerd kunnen worden. Wel zullen wij, als je toch niet tevreden bent, er alles aan doen om je bikini toch naar je zin te maken.
  5. Artikelen worden niet teruggenomen als blijkt dat je zelf hebt geprobeerd het gebrek te herstellen of dat je het product onzorgvuldig hebt gebruikt of op andere wijze schade hebt toegebracht aan het product.

Controleer altijd of het artikel dat je ontvangt hetzelfde is dat je besteld hebt. Mocht je per ongeluk een ander artikel hebben ontvangen, dan kun je het binnen 7 dagen na ontvangst kosteloos retour sturen. Om te achterhalen waarom je een ander artikel hebt ontvangen, is het belangrijk dat je op de achterkant van de het bestelformulier aangeeft wat de reden van de retour is en wat het verschil is tussen de twee artikelen.

Wij accepteren uitsluitend te ruilen artikelen en retouren die op hierboven beschreven wijze aangemeld zijn. Indien binnen deze termijn door Alamano geen schriftelijke reclames zijn ontvangen, wordt Alamano geacht ten aanzien van het geleverde volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.

Uitsluiting herroepingsrecht
Wij maken het product overeenkomstig jouw specificaties. Je kunt je daarom niet beroepen op een herroepingsrecht en derhalve kun je de overeenkomst niet ontbinden zonder opgave van redenen.

 

 

Rabo OmniKassa