Zoeken

Winkelwagentje
cart 0 ITEMS  |  € 00,00

Basiskleur

Hieronder vind je foto’s van de stoffen waar je uit kunt kiezen.De kwaliteit is een hoogwaardige lycra (80% Polyamide/20% Elastan (lycra) ) met een matte finish. Ook vind je op deze pagina wastips voor je bikini. Deze zijn ook terug te vinden in de algemene voorwaarden van Alamano.

 

Foto’s stoffen

 01 Lycra mat wit
02 Lycra mat lemongeel  
   03 Lycra mat oranje
04 Lycra mat paars  
   Lycra mat zwart
06 Lycra mat roze  
   07 Lycra mat groen
08 Lycra mat aquablauw  
   09 Lycra mat lichtroze

Wasvoorschriften

De volgende wasvoorschriften gelden voor onze bikini’s:

– Door gechloreerd water en zout kan de bikini stof verbleken. Spoel daarom chloor en zout in je bikini het liefst meteen af met schoon lauw kraanwater binnen een paar uur na elke zwembeurt.

– Als de bikini vies is geworden kun je de bikini met de hand wassen in lauw water met een klein beetje milde zeep.

– Laat je bikini niet uren in het sop weken, maar sop de bikini korte tijd door het water. Spoel daarna je bikini uit. Nooit de bikini uitwringen.

-Hang je bikini te drogen uit het directe zonlicht of leg je bikini plat te drogen op het wasrek of op een handdoek.

– Berg je bikini pas op als deze helemaal goed droog is. Als je je bikini opbergt als deze nog nat of vochtig is kan je bikini verkleuren. Laat je bikini om dezelfde reden ook niet in een tas of vochtige handdoek zitten.

– Een fluorescerende (Neon) bikini is niet lichtecht/kleurvast; ze zal veel sneller verbleken in fel zonlicht en in chloor dan andere stoffen. Hoe langer in de zon, hoe sneller de bikini stof zal verbleken, daarom kunnen wij geen garantie geven tegen verkleuring van een bikini door de zon/chloor!

Volg onderstaande tips om de levensduur van je bikini te verlengen:

– Doe je bikini nooit in de wasmachine en/of droger. Elasthan/lycra is een stretchmateriaal, dat beschadigd kan raken in de wasmachine en/of droger.

– Gebruik geen bleekmiddel en laat je bikini niet stomen bij de stomerij.

– Strijk je bikini niet.

– Gebruik geen aparte vlekkenreinigers, deze zijn vaak agressief voor de bikini.

– Vermijd whirlpools, vooral een bikini met reflecterend materiaal kan hierdoor beschadigd worden.

– Vermijd direct contact van je bikini met zonnebrandcreme-en olie. Deze kunnen het bikini elastiek beschadigen en vlekken geven op de  bikini stof.

– Wees extra voorzichtig als je een beugel bikini wast, de beugels kunnen verbuigen.

– Let op! Vermijd het contact van de bikini met ruwe oppervlakken (muurtjes,rotsen, glijbanen e.d.). Omdat de bikini gemaakt is van nylon/lycra zal zij als gevolg hiervan gaan pillen ( = ‘pluizen’).

Rabo OmniKassa