Zoeken

Winkelwagentje
cart 0 ITEMS  |  € 00,00

Baby & peuter

Alamano maakt ook badkleding voor de allerkleinste. Wat is er nu leuker dan zo’n klein zwembroekje met eigen naam erop. Te verkrijgen in zowel meisjes- als jongens uitvoering. Leuk om weg te geven als kraamkado aan kersverse ouders in uw vrienden- en kennissenkring, maar natuurlijk ook in uw zakelijke kring als een relatie van u onlangs een baby heeft gekregen. De cadeau’s worden leuk verpakt en kunnen direct naar het gewenste adres verstuurd worden met een persoonlijke boodschap van uzelf aan de ontvanger.

De zwembroekjes zijn te verkrijgen in maat 62/68, 74/80 en 86/92. De naam van de baby wordt bij de meisjes bevestigd dmv letterkralen en bij de jongens dmv strijkletters. De prijs is € 24,95 exclusief verzendkosten.

De peuter glitterbikini’s voor hippe meisjes zijn te verkrijgen in maat 74/80 en 86/92. Ook hier wordt dmv letterkralen de gewenste naam op de bikini gemaakt. De prijs is € 34,50 exclusief verzendkosten.

De verzendkosten bedragen € 2,75.

Heeft u een bedrijf en vind u het leuk om uw relaties een babyzwembroekje cadeau te doen bij een geboorte, stuur dan een email naar info@alamano.nl . Wij sturen u per omgaande een passende offerte toe.

De baby zwembroekjes en de peuterbikini’s zijn te bestellen via de webshop.

Zonnige groet, Alamano!


Hieronder worden er enkele voorbeelden getoond.

Babygirl zwembroekje voorElize gemaakt en leuk verpakt als kraamkado!
Babyboy zwembroekje voor Bo. Ook voor de kleinestoere boys pakken we het kraamkado leuk voor u in.                      
Peuterbikini van roze glitterlycra, gemaakt voor Liz. Topje is aan de achterkant gestrikt.
  Peuterbikini van glitterlycra in kleur aquablauw, gemaakt voor Jinthe. Topje is aan de achterkant gestrikt.

Rabo OmniKassa